Verzenden


Heb je iets leuks gevonden bij I Eat Fashion en dit besteld? Dan wil je jouw nieuwe aankoop natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben.

  • Binnen 24 uur verzonden

Als je jouw bestelling hebt geplaatst dan zullen wij deze zo snel mogelijk verzenden. Wij verzenden je pakketje binnen 24 uur max. 48 uur! Heb je de bestelling in het weekend gedaan? Dan kan het zijn dat de post er een dag langer over doet. Dit betekent dat je het pakketje dan op dinsdag kunt verwachten.

  • Pakket volgen

Wanneer wij jouw pakketje hebben verstuurd, krijg je direct een mailtje met je trackingnummer. Met dit nummer kun je jouw bestelling volgen, zodat je weet wanneer het pakketje wordt geleverd. Past jouw bestelling door de brievenbus? Dan kun je het pakketje niet volgen, met brievenbuspost heb je het pakket namelijk (bijna) altijd de volgende dag in huis!

  • Internationaal

Op dit moment is het alleen mogelijk om binnen Nederland en Belgiƫ te bestellen. Kom je uit het buitenland en wil je heel graag iets bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@ieatfashion.nl en wij zorgen dat je in de toekomst bij I Eat Fashion kunt shoppen.