I Eat Fashion News

WEAREFASHION

Jul 1, 2013 | Bloggers, Nola.Nova, Trend | Biker Jacket Bloggers Collectie Nola.Nova Trends


GESPOT: BLOGGERS


Zoals jullie weten is deze webshop geinspireerd op bloggers en it-girls. We vinden het daarom ook altijd super leuk als we bloggers spotten in onze kleding. Deze week heb ik twee bloggers in I Eat Fashion gespot.

Als eerste Sanne van We Are Fashion. We hadden voor Sanne een pakketje samengesteld waarvan wij dachten dat het helemaal ‘Sanne’ zou zijn en zoals ze zelf zei was het ook helemaal haar ding!

WEAREFASHION.NL

We hadden voor Sanne de Contrast Biker Jacket en het F**ck shirt uitgekozen. Daarnaast hadden we nog een aantal items opgestuurd. Benieuwd naar de andere producten? Lees het dan snel de blogpost op We Are Fashion.

DSC_1148-I-Eat-fashion

Naast Sanne hadden we ook een pakketje samen gesteld voor Kiki van Chicks About Fashion. Ze kon helaas de neon short niet combineren, omdat het nog zo’n slecht weer is in Nederland, maar ze heeft wel het You Cheat I Kill shirt van Nola.Nova perfect gecombineerd. Ten eerste met de trends van dit moment: neon en bandeaus en daarnaast met een stoere lederen broek, gaaf!

DSC_1113 DSC_1166

Benieuwd naar haar blogpost? Lees het op Chicks About Fashion!



Related Fashion News

-->