I Eat Fashion News

hoi1

Jun 15, 2013 | Webshop | Webshop online


WE ZIJN ONLINE!


Na maanden ideeën bedenken, uitwerken, inkopen, fotograferen, etc. etc. is het dan eindelijk zo ver: WE ZIJN ONLINE! Vanaf vandaag kun je op I Eat Fashion de leukste, unieke items shoppen tegen betaalbare prijzen. Naast ons eigen merk werken we samen met het leukste kledingmerk van Nederland: Nola.Nova. Dit merk staat voor fashion with an attitude en dat is duidelijk terug te zien in hun collectie. Qua cosmetica zijn we extra trots, want we zijn namelijk het enige verkooppunt van Grumpy Girl Cosmetics in Nederland en dat betekent geen weken meer wachten en geen douanekosten meer,  yeahhh!

Op deze I Eat Fashion News pagina houden we je op de hoogte van nieuwe artikelen, outfit tips, trends en meer. Wil je elke dag op de hoogte worden gehouden? Volg ons dan op één van de social media kanalen die onderaan de pagina staan.

i eat fashion

 Related Fashion News

-->