I Eat Fashion News

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sep 6, 2013 | Bloggers |


WANTED: BLOGGERS


Hi fashionista’s

Voor onze website zijn we op zoek naar fashionbloggers die het leuk vinden om minimaal eens per twee weken te schrijven over Fashion (en/of beauty). Hierbij kun je denken aan outfit posts, trends, etc.

Wij bieden jouw de mogelijkheid om ervaring op te doen met het bloggen voor een bedrijf en tevens bieden wij jouw de mogelijkheid om jouw eigen blog te promoten. Onder elke blogpost zal een stukje komen te staan over jouw blog met bijbehorende links naar je website en evt social media pagina’s.

Dus lijkt het jouw leuk om een I Eat Fashion blogger te worden? Stuur dan een mailtje naar info@ieatfashion.nl met daarin jouw motivatie en je blog of een voorbeeld blogpost.Related Fashion News

-->